lørdag 20. juli 2013

HjemmekinoVi er i gang med å lage hjemmekino i kjelleren. Dette er noe mannen har drømt om lenge, og nå blir all ledig tid tilbragt her. Men det blir veldig bra, og nå er vi snart ferdig. Over ser dere utgangspunktet for rommet.
Det er masse kabler og ledninger som er gjemt bort her. Ikke har jeg så veldig mye greie på slikt, men kabler til subér, parabol og internet er gjemt bort i et eget skap, for å hindre at rommet blir seende ut som en spagetti-gryte. Her er det kommet på gipsplater, og taket er senket rundt hele rommet. Det ligger strømtrekk til downlights i taksenkningen Det blir tre soner med trådløs  av/på -dimming via fjernkontroll.
Madelen gleder seg til kino-rommet er ferdig. Her er gipsplatene sparklet.
Hull til downlights er skjert ut, og taket er sparklet.
Her er vegger og tak blitt malt, veggen der lerretet er, har fått fargen "dempet sort". Lerretet skal nå males rett på veggen, med et lag sølv-maling først, og deretter tre lag "hvit matt" over.
På gulvet kommer det sorte teppefliser, og på veggene diverse høytalere og suber og slikt, som jeg ikke har så mye greie på:)
Som dere skjønner har jeg ikke så mye jeg skulle sagt når det gjelder dette rommet, men jeg har vært så heldig å få bestemme tapet til bakveggen juhu:) Der blir det er tapet fra sandberg. Sideveggene har fått fargen "morgendis" -Og så håper jeg å få være med på råd når kino-stoler skal velges hehe.
Jadda kommer tilbake med flere bilder når rommet er helt ferdig, i skrivende stund er teppeflisene i ferd med å legges.
Ha en fin kveld alle sammen, snart nattevakt tre av fire på meg :)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Oi, så kult!!
Blir nok et veldig populært rom:))

Torill sa...

Så fint det vert. Mange mannar som drøymer om dette. Og badet ditt var også så flott styla. Mange fine innlegg nedover. Later til at du har ein innholdsrik sommar :-)

lajoma sa...

Hvor flot :)

免費視訊妹 sa...

免費影片
免費裸體直播
免费性爱视频
日本a片動畫
日本a片卡通
日本美少女寫真集
性虐待影片
性感內衣秀
性感影片