torsdag 14. mai 2009

Appelsintrær og en gran


Da har alle mine søte små appelsintrær fått egne potter. 
For en tid tilbake spiste jeg en appelsin med utrolig mange steiner i. Jeg plantet fem av steinene og en sitronstein, en tid etter kom det opp seks små trær, de er kjempesøte. En av plantene ga jeg bort til en venninne i går, hun ble veldig glad for den:)Det nusselige lille grantreet under fant jeg i ei grøft. Det har liksom ropt litt på meg hver gang jeg har kjørt forbi. Så i kveld da det var tid for legging, la jeg Madelen i vogna, tok med spann og spade, og hentet treet. Det har stått i en skråning, så det var ikke like fint på baksiden, men jeg tenkte kanskje at hvis det får litt luft på begge sider, så kommer det seg kanskje.
Koselig når det nærmer seg jul, å ha et slikt på trappa.
6 kommentarer:

Ingunn sa...

Ååå. Så fint tre du fant. Ha en fin fredag.

Hilsen ingunn :)

M sa...

),O
lö,)
l),
l

Titter inn til deg i kveld!
Flotte potter!
Jeg er vel den siste i bloggeland til å få orden ute....huff og huff.....
Ha en strålende dag...(går utifra at du leser dette i morgen.)
Klem fra meg

Bea's verden sa...

Så artig det må være å få sitt eget appelsin tre. :o) Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Like trivelig hver gang når noen legger igjen en liten kommentar. Jeg blir jo så glad når noen tar seg tid til å kommentere på bloggen min.

Gleder meg til å følge husbyggingen deres.

Klem fra Bea

Jane sa...

Så fin blogg du har! Og stilig med appelsintre, ja! Skjønner godt du er spent på husbygging..

etkjærthjem sa...

Så fine appelsintrær! Der fant du deg en gran ja, det var nå et veldig koselig tre :) Så koselig side du har fått deg forresten, fine tegninger :)

jordbærpiken sa...

Å, så søtt det treet var. Godt du tok deg litt av det. :) Og kjempefine potter til de appelsintrærne dine. :) Ha en herlig fredag!