fredag 28. august 2009

Kles-stativene mine

I går var jeg på skeidar og kjøpte to klesstativ. Vi har ikke verdens beste skap-plass, så jeg tenkte at det kunne være praktisk.
Ser for meg at de kommer til å bli sprayet hvite etterhvert, og stå på hvert sitt jenterom, med finkjoler og lysslynge....og kanskje noen englevinger:) Kjolene som henger her lagde jeg til de to eldste for noen år siden av ull og silke. De er kjempefine på, jentene så ut som en drøm den jula de brukte dem....:)
Denne kåpen fikk jeg av tanten min. Hun har brukt den til en av jentene sine, og hun fikk den av ei venninne som har sydd den og brukt den til sin jente. Nå er jeg så heldig å få bruke den i tur og orden til alle mine tre jenter. Den er helt nydelig på:)Ellers driver jeg med litt håndarbeid light for tiden. Bestemor-ruter går fort å hekle, og greit å putle med innimellom når jeg trenger å koble ut litt. Dette blir vel til slutt et lite teppe. Hekler av tykt broderigarn som jeg fant billigbillig på brukten;)

Litt "lygeblogging" fra den ryddige kroken i stua i kveld....hehe:)
(Vært på KID i sommer ja...)

Se denne søte oppvasksåpen fra Greengate som pynter opp på kjøkkenet mitt. Jeg kjøpte den på Emmas verden i dag, og den lukter nydelig.

Ha en god kveld alle og enhver:)

3 kommentarer:

Tino sa...

Så fine stativ, det er jo koselig å ha penkjolene hengende fremme til pynt også.
Koslige bestemorsruter du lager!

Ha en fin helg :)

jordbærpiken sa...

Så lurt med klesstativ! Sånt oppvaskmiddel kjøpte jeg også her om dagen. Jeg kjøpte det andre mønsteret da, men angret da jeg kom hjem, for det Paisley-møsteret er så fint.

Gleder meg til å se teppet ferdig. Ha en fin kveld! :)

Anonym sa...

Denne fine kåpen har jeg eid :) Jeg fikk den når jeg var 5 år (nå er jeg 27). Min tante sydde den til meg og jeg brukte den masse !Liten verden :)