fredag 18. september 2009

Feiring

I dag er det åtte år siden eldste-jenta ankom denne verden. Hun har sikkert hatt nedtelling i et par måneder, og endelig var dagen hun har ventet på her:)
I dag tidlig vekket vi henne med bursdagssang, pakke, og muffins med levende lys. Det var stor stas, og det gleder et mammahjerte og se hvordan smilet brer seg fra øre til øre:)


Da var DSén i boks, Tusen takk til besta, besten farmor og farfar som ville være med å spleise:)
Naomi ble kjempeglad:)

Til kveldsmat i dag, stekte jeg bananpannekaker, som vi spiste med is og sjokoladesaus.


På mandag blir det stor jentebursdag her, og før det kommer også takstmannen på besøk til oss. Så nå er det siste innspurt med allt som skal gjøres ferdig.
Det går i et forrykende tempo for tiden, og jeg gleder meg til taksting, visning og salg er over. Da vet vi hva vi får for huset, og det blir forhåpentligvis litt mindre stress, skjønt da begynner vel egeninnsatsen på nye huset....- puh tenk så deilig når vi blir ferdig.

Jeg gleder meg til å kunne være kreativ igjen, jeg har møbler som skal pusses opp bilder som skal males, og så skal jeg dille og dalle i det nye huset, men alt til sin tid:)
Ha en fin kveld:)

3 kommentarer:

Therese ~ Fjellrosa sa...

Jeg husker hvor stas det var dagene før og på selve dagen da jeg var barn selv, for ikke å snakke om kvelden før julaften :)

Gratulerer så mye med dagen til tulla og god helg videre...

jordbærpiken sa...

Så koselig. Gratulerer så mye til Naomi! Vi har pakken liggende her. Her går det også i ett, og vi klarte ikke å rote oss til å komme innom på bursdagen. Skal dere ha familieselskap, eller skal jeg ta med gaven i morra?

Ha en god kveld!

UNDRING sa...

Gratulerer med datteren. Den kveldsmaten ble vel populær, hørtes deilig ut. Ble litt inspirert av det forrige innlegget ditt. Den kosedressen så god ut, må nok sy meg noe lignende. Jeg har sydd en kjole til meg selv i det stoffet (cheille/velor),og stoffet er like mykt å behagelig å ha på som det ser ut.