onsdag 9. september 2009

Hvilken takstein skal vi velge?


Vi tenker for tiden på hvilken takstein vi skal ha på huset. Valget har fallt på turmalin flat tegl -stein fra monier/zanda. Vi vet bare ikke helt hvilken farge vi skal velge. Jeg synes den grå var veldig tøff, med en litt ru og røff overflate,.... men jeg har aldri gjort dette før, så jeg vet ikke helt. Er det kult med grå takstin, eller er det bedre å velge sort? Er det noen der ute som har grå takstein? Vi tenker at vi skal ha tilnærmet hvitt hus...kanskje ispedd litt grått, så det ikke blir drivende hvitt, og alle i byggefeltet må bruke solbriller hele året...hehe:) Tips mottas med takk:)

Bilder tatt av huset i dag, enda en dag nærmer innflytting i nytt hus....jippi:)

3 kommentarer:

et kjært hjem sa...

Så fint det blir, liker veldig godt det lille utbygget på siden av huset! Jeg ville valgt grått, blir så hardt med det svarte synes nå jeg. Vi skal ha grått tak selv :)Ha en fin kveld!

Lindas hus sa...

Hei! Så spennende tid dere går i møte! Må være en drøm å få bygge eget hus:D Jeg hadde valgt svart jeg da....synes det er så lekkert! Lykke til med valget! Linda

torleif ann karin sa...

Hei.
Jeg går for grått, har det selv og er veldig fornøyd. Svart er litt hardt synes nå jeg da, men det er jo dere som skal ta valget.
Huset ditt blir så fint.
Klem Ann<3