mandag 26. oktober 2009

Sonderingstur til IKEA


I helga har jeg og mannen vært på tur til Trondhjem for å gå på IKEA. Vi så på kjøkken og baderomsinnredning, garderobeløsninger, og vaskeromsinnredning.
Det er så greit å se ting LIVE før en bestemmer seg for hva en skal velge.
Vi er fortsatt usikker på om vi skal kjøpe kjøkken på IKEA, bad kjøper vi en annen plass. Garderobe og vaskeromsinnredning kjøper vi sikkert fra IKEA.


Vi kom på IKEA akkurat da det åpnet på lørdagen, og vi fikk gjort unna det vi skulle ordne på ca 4 timer, som er ny rekord for våre IKEA turer. Det var rart å sette seg i bilen da vi skulle hjem, og kun ha med litt småtterier. De andre gangene vi har tatt turen, har vi hatt med henger, og både bil og henger har vært fullstappet da vi skulle hjem.

Men det er jo ikke vits å dra i hus masse ting når vi snart skal flytte. Men neste gang vi skal på IKEA, da har vi flyttet i nytt hus, så da tror jeg kanskje vi må ha med henger igjen....:)
Vi kjøpte med oss noen søte pepperkakeformer hjem, pepperkakedeig, og sjokolade.......De 3 pakkene med nyyyyydelige kokosboller vet jeg ikke hvor de tok veien....(lygerkors);)


De tre snuspeduspene våres var hos besta og besten i helga, vi er såå glad for at de stilte seg til disp. som barnevakter. Jentene koste seg på besøk, under er Naomi og LInnea i hagen til besta og besten.


Og til slutt et lite bilde fra den siden inngangspartiet er, påhuset.


Ha en fortsatt god kveld:)

1 kommentar:

Sidsel sa...

fin blogg du har. første gang jeg er innom, men det er nok ikke siste. Jeg har Ikeakjøkken og er strålende fornøyd. Her er vi 2 voksne og 6 barn, så du kan nok si det er mye i bruk. jeg har også tegnet 8 ikea kjøkken for venner og bekjente, og alle er førnøyde. Så kvailteten er ingenting å si på. Og dessuten sparer du masse penger (litt jobb å skru sammen skap, men min mann og jeg brukte to kvelder på min 11 skap, og 8 skuffeseksjoner.
Lykke til med valget!