torsdag 12. november 2009

Inne i huset

God morgen til Alle:)
Utrolig merkelig å laste opp bilder til bloggen i dag, Jeg ser ikke bildene når jeg skriver, bare en hel masse koder. Jaja får håpe et blir bra allikevel.


Nå går det utrolig fort ut i huset, og jeg kan endelig begynne å vise litt bilder fra innsiden. Under ser dere trappen som kommer opp til loftstuen, så kommer badet ved siden av. Som dere ser blir det ganske høyt under taket; Vi er litt spent på hvordan det blir til slutt......-går med en del flis her kan du si...:)Her er et bilde av vår kommende loftstue


Så er vi kommet ned på kjøkkenet


Her blir det stue


Og til slutt et bilde fra stuen med inngang til kontor/TV-krok.

På fredag skal alt være klart til å begynne å pusse vegger, flising, gulvlegging og så videre. Puh- det går i et banka kjør, men det er veldig kjekt. Vi begynner så smått å se enden. I løpet av Januar regner vi med å kunne flytte inn.

Ellers har jeg begynt å planlegge julegaver, håper å bli ferdig litt tidlig i år, Kjenner jeg gleder meg til jul:)
Ha en strålende fin dag!
Det ser ut som bloggen er litt på styr i dag, så dere får bare unnskylde..:)

5 kommentarer:

Jannes lille sted sa...

Så spennende med huset! Ser virkelig ut til å bli bra. Tenker dere gleder dere til å flytte inn!

Ha en fin torsdag
Klem Janne Merethe

et kjært hjem sa...

Oi, så fort det går her da! Januar er ikke lenge til, heldige du som kan flytte inn så fort! I midten av januar setter de opp huset vårt, så da blir det sommer/høst før vi får flytte inn. Gleder meg veldig til å se huset deres når det blir ferdig, blir sikkert knallfint! Ha en finfin dag :) Klem

Villa von Krogh sa...

Så spennende! Det er råfint med god takhøyde. Det er et must synes jeg...

Vi er ca like langt vi. Vi ligger et hestehodet bak. ;)

Artig å følge med videre.
Ha en fin ettermiddag! Klem fra Anine

Mariann sa...

Ah, jeg kjenner jeg får helt sommerfugler i magen på deres vegne!! Det ser kjempefint ut! :D Samtidig har vi egentlig like mye å ta tak i her, og det skjer ikke akkurat så veldig mye - så sikkert like greit at vi ikke driver og bygger helt nytt, hehe.

Jeg skrev en kommentar til kommentaren din på bloggen min, vi har fått sånn kjekk svarfunksjon på blogg.no - men det funker dårlig på dere som ikke har samme plattform dessverre.

Torill sa...

Å så gøy! Denne veka er elektriker og rørlegger i huset vårt og dei byrjar å plate igjen neste veke. Det går unna som du seier, trur nok vi får mulighet for egeninnsats tidligare enn planlagt :-) Vis oss tapeter, fargar, fliser og golv du har valgt da :-)