mandag 1. mars 2010

Dør


Et bilde av døren vår fra stuen og inn til kjøkkenet. 
Greit å ha mulighet for å lukke igjen, selv om den nok kommer til å stå åpen mesteparten av tiden.

Ha en god natt

4 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Det blir flott! Nå nærmer det seg!

Så flink du har vært med bloggen da. Lekkert med store bilder! Et tips fra meg: Hvis du endrer i innstillingene dine slik at kommentarene åpnes i et eget vindu blir det lettere for oss å legge igjen kommentarer til deg. Den innstillingen du har nå henger seg opp mange ganger slik at man må klikke så mange ganger for å få lagt inn kommentaren. Det er en feil som Blogger prøver å utbedre, men som tydeligvis ikke blir bedre.

Ser at venstrekolonna di er litt kutta sånn som den er nå. Hvis du vil kan vi ringes i morgen så kan jeg prøve å hjelpe deg. Jeg måtte knote litt for å å til mine kolonner også. :) Ha en god natt!

jordbærpiken sa...

Nå la jeg igjen en lang kommentar til deg, men det ser ut som den ble borte.

Jaja, huset deres blir iallefall flott!

Du har vært veldig flink med bloggen din i dag. Hvis du vil kan du ringe meg i morgen så kan jeg hjelpe deg med den kolonna som er kutta. :) Du burde forandre i innstillingene dine også slik at kommentarfeltet kommer i et eget vindu. Den innstillingen du har nå har Blogger problemer med, så det er mye knoting for å legge igjen kommentar. Bare et tips. :) God natt!

jordbærpiken sa...

Hehe. Der kom visst begge kommentarene. :) Flott det! Natta.

glad sa...

så gøy å se bilder fra huset deres Ragnhild!!! Gleder meg til å komme på besøk å se hvor fint det blir til slutt!! Nå nærmer det seg veldig!!
Du er sånn ei flott og god dame!!
Klem fra Johanne