torsdag 17. juni 2010

SoveromSmå glimt fra soverommet....:)
Jeg har fått ordnet og ryddet litt her inne. Det blir liksom midlertidige løsninger  over alt til vi får bodd oss ordentlig inn....noe (som jeg sikkert har nevnt før..hehe) TAR TID.

I dag har det vært grått og kaldt her på sunnmøre, det minner liksom litt om høst. Grøss og gru, har ikke sommeren tenkt å komme i år? Jeg har lyst å ligge på stranden, og bade i sjøen.


I morgen reiser vi med et vennepar på hytta til svigers, jeg fikk høre at det er meldt helt ned i 6 grader, så det blir vel nærmere peiskos og julestemning, enn sommer og lettkledd-stemning, jaja....
Det blir uansett godt med en borte-helg, vi har ordnet oss barnevakt, så vi kan kose oss og gjøre "voksenting" hele helga.Madelen in action, opp å hoppe i mamma og pappa sin seng, det er veldig stas. En kan nesten si at lykken må være at vi har skråtak, dermed er det ikke samme mulighet til akrobatikk etterhvert som høyden hos barna øker hehe...
Der vi bodde før skulle gjerne alle tre vise sine kunster.... hopp hoppeti hopp....men det går faktisk ikke lenger:)

Ha en fortryllende aften. 
Nå skal jeg se LOST, for det gikk jeg glipp av i går:)
Perler på en snor


3 kommentarer:

Carina the Blogarina sa...

For en skjønn liten statue! Hvor har du fått tak i den??

jordbærpiken sa...

Skal hilse fra Arild og si at hvis dere skaffer barnevakt for å gjøre voksenting, så kan det hende dere plutselig får behov for enda mere barnevakt. :)

vi er på vei nedover Gudbrandsdalen. Regner med å være fremme kl. 0230 i natt. Gjesp!

Kos dere på hyttetur! :)

Mariann sa...

Hahaha, jeg må le av kommentaren over her, kombinasjonen soverom, den fine, dampende statuetten på bildet og hyttetur med voksenting uten barn - my thouhts exactly! <3 God tur, og ha ansvarsfull moro, hehehe! :)