søndag 4. juli 2010

Hyttesommer
Da er vi tilbake fra noen herlige dager på hytta til svigers. vi hadde med en liten båt opp både med årer og motor som vi koste oss med på vannet nedenfor hytta.
Vi har også vært på fjelltur og litt andre små-utflukter.
Naomi og Linnea ble forresten kjempeflink å ro.Madelen  som vanlig full av hopp og sprett, her i full gang med å blåse bobler som sekundet etter ble for kjedelig....da hadde hun forresten klart å helle ut hele boksen med såpevann også. Dermed hev hun det hele fra seg og satte avgårde på veg ned til vannet for å "taste teina" (kaste stein)
Her gjelder det for mor å følge med i svingene hehe.Linnea med to små søte blomster


Ellers har vi kost oss med å plukke steiner i en elv litt bortenfor hytta. Vi leita etter hjertesteiner som vi kunne ha med hjem å pynte med ute. Det ble ivrig plukket i bøtter, steiner med glitter, fine farger og fasonger, og til mors glede fant vi noen hjertesteiner  også.
En ting det var nok av der oppe, var i allefall kongler, det ble laget noen kongledyr, og hjerter på bakken.

Det spørs om det ikke blir noen slike små-turer i sommer opp på hytta. Vi hadde egentlig store planer om bil-ferie til sørlandet og gå på dyreparken, en liten svipptur innom Sverige og greier. MEEEN etter bare, ja..., en time i bilen fant vi ut at kanskje ikke det er en skikkelig god ide, med tre barn i baksetet, som ikke alltid vil være bestevenner.
Jentene våre

Ha en fin kveld


Perler på en snor

4 kommentarer:

Emmas Verden sa...

flotte jenter :))
..ikke alltid en trenger å dra så langt..
vi skal heller ikke så langt på tur iår..men har planer om maaange krabbeturer og besøk i fjøra ;)) har forresten vært der idag..og Noa ble bitt av en stor gråkrabbe ;)) men det gikk fort over..

kos dåkke og ha en fin sommer!!
klem Anne♥♥♥

Mariann sa...

Så fiiiiiine bilder!! Det siste her var helt nydelig!! Så flink du er :)

Bra dere hadde en koselig tur :)

jordbærpiken sa...

Så fine bilder av jentene! Høres ut som dere har kost dere. :)

Torill sa...

Kjempeskjønne jenter alle tre.Likte det første bilete av Madelen. Ho minner meg om vesletrollet mitt. Ho elskar såpeboble, men vatnet vert fort helt ut. Kvifor finnast det ikkje refill for såpebobler, eller pulver som vi kan blande ut i vatn?