torsdag 17. mars 2011

Kakeboks og fruktfat


I dag har jeg vært hjemme og ryddet. Vi var en tur på Ikea i helgen, og da kjøpte vi litt forskjellig som må ryddes plass til. Skap til vaskerommet for eksempel. For å få  de opp, må vi først rydde ut av vaskerommet sette opp skap, og så rydde inn igjen i skapene. Samme med bod gang, loftstue og diverse.
En del dobbeltarbeid med andre ord.Eldstejenta har hatt skidag med skolen i dag og da jeg skulle hente henne, kjørte jeg en rask tur innom brukt-butikken. Det er jammen lenge siden jeg har vært der nå.
Jeg fant den skjønne sorte kakeboksen, og fruktfatene. Kostet nesten ingenting; damen som jobbet der mente fruktfatene var gamle, og feilpriset. Hun hadde visst kommet til å priset dem dobbelt, altså 20 kroner stykket i stedet for 10. Lucy me kom noen henne i forkjøpet med prisingen:)


For meg er det ikke om og gjøre at tingene jeg finner skal være så gamle. Det viktige  er at de er fine å se på, i stilen jeg liker, og at jeg føler at jeg har gjort et stort eller lite "kupp".
Tingene  bør ikke være overpriset, da reiser jeg heller i en butikk å kjøper helt nye ubrukte ting i samme stil.Det lille påskeegget fant jeg hos Åhlens, kjøpte hvert sitt til jentene.
Det er jo en stund til påske ennå, men det er jo så koselig med påskeegg, så hvorfor ikke begynne pyntingen litt tidlig, det gir en koselig og god vår -feeling.
Ha en kjempefin kveld:)

2 kommentarer:

Living LaVida sa...

Hei!
Så mange fine ting du fant deg på brukt`n!Likte veldig godt kakeboksen! :)
Ha en super helg!

Emmas Verden sa...

heisann :)
da har stoffet fra GreenGate kommet :)
..og dukken til din lille søte ligger her og venter på henne ;)

ha en fin dag!!
klem Anne♥