tirsdag 19. mai 2009

Litt nytt

Puh... da er 17 mai overstått, og jeg har hatt mine to første nattevakter etter fødselspermisjonen. Det var uvant, og samtidig litt godt å komme ut i arbeid igjen.
I går var mannen å jobbet på huset hele dagen, så nå er vi virkelig igang. Vi går nok en travel men kjekk tid i møte. Tegninger av huset finner dere her på gamlebloggen min.Jeg har lenge tenkt at jeg skulle sy meg en vimpelrekke, og i går ble det endelig gjort. Det var enkelt og ganske fort gjort. Den skal få henge på et av prinsesse-rommene i det nye huset.


Jeg klarer ikke å holde meg unna gjenbruks butikker. Og det er bra:) - ellers hadde jeg ikke funnet den fine voksesenga under. Den skal få seg et nytt strøk hvitmaling.  Minstemor skal få sove her når hun blir stor nok. Før det skal den få stå til pynt med bamser og dukker.


En maileg  kanin har allerede  flyttet oppi den koselige senga. Den er kjøpt på Emmas verden


Tittit:)

3 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Å... den skjønne barnesengen da!!!
Takk for titten her inne på din hyggelige blogg!

Hilsen L-jo som ønsker deg en fin dag videre :O)

jordbærpiken sa...

Så fine vimpler du har sydd! Det har jeg tenkt meg å sy også. må bare kjøpe litt stoff først. Heldige du som fant en så fin barneseng! :)

etkjærthjem sa...

Så utrolig fine bilder, måtte se på de flere ganger :) Kjempefin seng, og veldig fint ute med hvite hagemøbler. Jeg elsker mailegkaninene, nå har jeg kjøpt meg en sånn gris. Jeg har kjøpt stoff for en stund siden for å lage vimpler, nå ble jeg inspirert til å begynne når jeg så så fine dine ble!