onsdag 17. juni 2009

Gartner i magen?


Jeg begynner å lure på om jeg er en liten "skapgartner" Jeg har i alle fall klart å avle frem dette avokado-treet. Jeg som ikke trodde at jeg hadde særlig "grønne fingre":) 
Her kommer det enda en spire opp av jorden. Det tok ganske lang tid fra jeg plantet stenene til det begynte å spire, men da det først tittet frem gikk det veldig fort.
Etter inspirasjon fra jordbærpiken
plantet jeg noen sherrytomat -stener, de spirte ganske kjapt, du ser dem til høyre. Jeg tok også å plantet en melon stein i potta, og den er begynt å spire til venstre der. 
Tenk da; ....mitt helt eget melontre!! Det skal jeg plante ut i hagen ved nye-huset. - Må bare passe på å ikke sitte under treet når melonene blir modne og faller ned (hehe...) 
Ha en god natt:)


4 kommentarer:

Rita sa...

Takk for besøket i bloggen min. Det er fint at man kan få muffinsene akkurat som man vil ved å variere garn og tykkelsen på heklenåla. Så herlige bilder du har lagt inn av den vesla frøkna med dukkevogn i regnværet:)

Klem

jordbærpiken sa...

Så morsomt! Den avokadoen var jo kjempefin da! Men er melon et tre? Trodde de grodde langs bakken sånn som gresskar. :) Uansett, gleder meg til å se hvordan de blir etterhvert! God kveld. :)

perler på en snor sa...

Hehe:) Da har jeg akkurat funnet ut at det ikke blir melontre på meg, meloner vokser jo langs bakken, haha. Så for meg et gedigent tre jeg;)
-Jaja.. jeg hadde ikke hatt plass allikevel ;)

Carina the Blogarina sa...

så kult! jeg har to planter jeg prøver å holde i livet, den er ene er i fra ikea g vil virkelig bare dø...