torsdag 18. juni 2009

Kjøkkenet vårtHer kommer noen bilder fra kjøkkenet vårt. Jeg er veldig glad i kjøkkenbordet og stolene. Bordet har vært min oldemors og er sikkert over 100 år gammelt. Det er faktisk merker etter kjøttkverna under på begge sider, så det har nok vært flittig brukt. Bordet fant jeg i fjøsen hjemme på gården hos besteforeldrene mine, tror det hadde to lag med maling, brun og grønn. Jeg fjernet den gamle malingen og malte det hvitt. Stolene har vært mine besteforeldres. De er nok ikke så gamle som bordet, men de er håndlaget.
Som dere ser er det ikke så god plass på kjøkkene vårt, det blir veldig trangt under måltidene. Gleder meg til å få større kjøkken, og større kjøkkenbord. 
Dette bordet og stolene (tror jeg har 4 stoler), skal få seg et par nye strøk med hvitmaling, og stolene får sikkert rosa trekk. Så blir det tegneplass på et av barnerommene

Lysestaken over fant jeg på bruktbutikken, fikk den for 90 kr. Skikkelig fornøyd tror det er sølvplett,den ser helt ny og blank ut.


Over kjøkkenbordet henger denne hylla med litt ting og tang på

I kveld skal jeg prøve å sy meg maileg kanin, dere skal få se senere hvis den blir fin;)
Ha en god kveld:)

3 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Kjempekoselig spisekrok! Du er heldig som har arvet de fine spisemøblene. :)

Nina i Paradiset sa...

Nydelige og sjarmerende møbler! :)
Huset deres ser virkelig flott ut da!
Tegnet det selg, eller er det ett kataloghus??

Deilig og praktisk med nytt hus....
Ble ikke det på oss, for tomtene her er så innmari dyre, og ikke store nok. Men når vi en gang er ferig, blir nok hele huset så og si nytt....! (myyyyyyyye arbeid gjenstår!)

Ønsker deg en flott helg!!

Carina the Blogarina sa...

flotte stoler, men jeg falt ekstra hardt for den flotte tavlen! hvor har du fått tak den??