mandag 3. august 2009

Hobbyfotograf

I dag fikk jeg så lyst å leke litt naturfotograf i hagen. Jeg er ingen proff, og har ikke noe avansert utstyr, men det var ganske gøy allikevel. Barna lurte på hva jeg gjorde, og hvorfor i alle dager skulle jeg ta bilder av en bie?...hehe
Jeg synes da jeg klarte å fange noen søte øyeblikk fra hagen jeg da:)
her er noe av resultatet:Plommene begynner så smått og modnes, jeg skal lage plommesaft i år som i fjor. Disse plommene er utrolig gode. Vet ikke hva de heter.
I dag begynte Linnea i ny barnehage, det gikk kjempefint. Hun ville bare at jeg skulle gå hjem, og hun kunne ikke forstå hvorfor vi bare skulle være der et par timer. Ikke noe problemer med tilvenning der nei, og det er jo bra. Så får vi håpe det går like greit for Naomi å begynne på ny skole.
Ha en strålende fin kveld:)

2 kommentarer:

et kjært hjem sa...

Så fine bilder, dette må du gjøre mer av :) Plommene heter opal tror jeg, de er knallgod. Deilig med hjemmelaget saft, håper vi får servert det neste gang vi kommer på besøk :)Kjekt at det gikk bra med Linnea, tenker det går bra med Naomi også...det er jo en veldig koselig klasse hun skal begynne i! Klem Ane

salige lavendel sa...

Er det mulig å spørre hvordan du lager plommesaft? Jeg har fått plommer men har aldri laget saft før. Håper ikke man må ha såkalt saftkoker...?
Ha en fin dag :)