onsdag 17. februar 2010

Ventemodus


Hallo hallo:)
Som dere kanskje har forstått, så har vi hatt en hektisk tid i det siste.Vi har pakket ned et helt hus. -Det ble en del hengerlass kan du si:)

....og vi har vasket ned et helt hus.
Heldigvis har jeg hatt en gjeng med gode venninner som har hjulpet meg å vaske.
Da huset var pakket og vasket ned, flyttet vi til en liten leilighet med ett soverom.
Store- jentene har sovet på luftmadrass på kjøkkenet som vi blåste opp hver kveld.
Jeg og minsta sov på flatseng på soverommet, med mannen i enkeltseng ved siden av.... du kan faktisk si at hele rommet var en stor seng.

Jentene i "ventebolig nr 1"

Nå har vi bodd i "ventebolig nr 2" i to uker. Det en hel del større her, vi har til og med bad med dusj (det hadde vi ikke i ventebolig nr 1, og måtte dusje litt her og der)...her er til og med boblebad.

I dag har vi endelig fått en konkret dato å forholde oss til når det gjelder innflytting i det flonkandes nye huset vårt......nemlig tamtadadaaaaa: 12 mars!!
Da er det bare å vaske seg inn.
Mulig at vi må bo i en "ventebolig nr 3" en uke først da......de som eier "ventbolig nr 2" kommer nemlig hjem fra Thailand 4 mars. SUKK!!Nå gleder vi oss villt til å flytte inn nyehuset.....jeg VET at da vil jeg føle at alt stress med flyttingen, og det å bo i koffert noen måneder vil være glemt.

-Da ble det endelig et innlegg fra meg igjen, jeg hadde pakket ned kamerakabelen, men fant den igjen i ei kasse på huset....flaks at jeg ikke pakket ned hjerna mi i samme slengen ...hehe:)


2 kommentarer:

Emmas Verden sa...

huff..det høres litt travelt ut med flere venteboliger..men dere har jo mye å glede dere til med det nye huset :)
det ser flott ut..gleder meg til å se mer.. :)
hold ut...ikke lenge til 12.mars ;)
klem til deg..
Anne♥♥♥

et kjært hjem sa...

Ja, det har vært stress for dere dette! Kan tenke meg dere er dritlei! Men, men, ikke så lenge igjen da heldigvis :) Deilig å ha en konkret dato! Huset ser så fint ut, gleder meg til å se mer! Klem Ane