onsdag 6. januar 2010

Klarer jeg dette?

Jeg ble så inspirert av dette bildet som jeg fant på FINN.Et av møblene jeg har tenkt å pusse opp når vi flytter er denne sofaen.
Jeg har aldri trekt opp et møbel selv Men jeg lurte på å prøve å pusse opp denne, å bruke sort fløyelstoff, eller et annet sort stoff; inspirert av bildet over.
- Og så har jeg jo en krakk som jeg kan pusse opp i samme stil.

Men jeg vet ikke om jeg tør å begi meg ut på det selv....samtidig er det jo veldig dyrt å få noen til å trekke om.

Hva tror dere?

We blogs!

8 kommentarer:

MinLilleInteriøHule sa...

Flott inspirasjonsbilde.kunne godt ha tenkt meg en sånn selv.så heldig du er som får muligheten til å lage en.dette klarer du sikkert:)klem

Sidsel sa...

detta klarer du.... du tar jo av det gamle stoffet og bruker som mal. det nye kan limes på med limpistol, sånn bare for å holde det på plass, mens du stifter, el slår i nagler. om treverket er veldig slitt og ikke vil ta til seg nagler tett-i-tett, kan du stifte med stiftemaskin, og lime på en snor.....
bare noen tips, fra en som ikke er redd for å prøve, og får det som regel til også....
Ser ut som du også er slik .... fra det jeg kjenner deg via bloggen
lykke til

jordbærpiken sa...

Jeg er sikker på at du klarer det! Bare vær nøye og ta deg god tid, så blir det kjempefint! :) Du finner sikkert mange gode omtrekkingstips rundt omkring på nettet. Klem!

aase sa...

Det klarer du, som de over her sier, bruk trekket som mal, og bruk tid, ikke stress med det. Da blir det så lekkert!! Malingen synes jeg er det verste, jeg liker det ikke. Pusse og gnikke på slike små kruseduller er ikke noe for meg.

Creme de la creme har vel en liten maleskole hos seg om jeg ikke husker feil.

et kjært hjem sa...

Veldig fin den sofaen din altså, liker den godt sånn som den er også jeg. Men den hadde vært veldig kul i svart, du klarer det nok du som er så kreativ! Mange koselige innlegg her som jeg ikke har sett! Lykke til med pakkingen! Klem Ane

Mariann sa...

Kjempefin sofa! Er sikker på du klarer det, du imponerer stadig med fingerferdighetene dine. Tør du ikke, vet jeg om en fyr som er billig og flink til å trekke om møbler.

jordbærpiken sa...

Hei på deg! Hvordan går det med dere borti leiligheten? Tenk så gøy at dere snart er inne i huset deres. :)

Jeg har noe til deg på bloggen min. God helg!

M sa...

Så heldig du er! En SOFA......!!!
Jeg har en rokokkostol som skal pusses opp selv...og det er jo en million stiler der ute....
Jeg har ett innlegg hos meg som heter "rokokkostol søker kjærlighet"...i menyen til høyre.....der har jeg fått mange tips...bare kom og se!!
Klem,M
Ps...var det du som laget øredobber til Janniche?