søndag 18. april 2010

Endelig

Heisann:) 
Her er jeg igjen, og nå har vi endelig kommet oss inn i vårt nye hus....det vil si, vi har jo bodd her en måned allerede, men du og du så lang tid det tar å bo seg inn i et nytt hus.Kasser meg her og kasser meg der skal pakkes ut, og hva skal man gjøre når klesskap, og hyller ikke er kommet opp enda? 
Taket på soverommet vårt for eksempel, var noen centimeter lavere enn vi hadde regnet med, så det nyinnkjøpte skapet fra IKEA måtte kuttes først en gang....og nå må det kuttes igjen fordi vi glemte å ta med skinnene til skyvedørene i beregningen. 
Jaja...skap skal det nok bli til slutt...:)Nå begynner vi heldigvis så smått å komme i orden, selv om det fortsatt er en lang vei å gå før alt er pakket ut og systematisert. Toåringen min har også funnet ut at det å bæres HELE tiden er helt fantastisk,  og det blir ville protester om jeg i det hele tatt tenker på å setter henne ned. Dermed er det ikke like lett å ordne hus...hehe
Heldigvis har hun to hjelpsomme storesøstre som gjerne hjelper til med barnepass innimellom.


Vi er uansett veldig glad for endelig å være kommet i hus, de siste månedene har vært riktig så hektiske med tre forskjellige venteboliger, og litt kaotiske forhold.
Og nå kjenner jeg jammen meg at bloggelysten begynner å komme tilbake og:)
-Det er jeg glad for:)


4 kommentarer:

Bjørkely sa...

hei hei!
Det tar alltid tid på komme i orden, men en gang blir det jo slutt på esker! :)
Det stuebordet var så fint. Er det ikea??

Torill sa...

Gratulerer, det var kjekt. Vi har budd her i to mnd og har framleis ikkje flytta inn alt. Vi manglar slik som dokke HYLLER! Gardiner og pynt, bileter osv. Det går seint. Ein mistar litt lufta...

Mariann sa...

Jeg traff R. i byen her om dagen, han sa det gikk litt trått nå etter at alt var kommet i hus, ja. Luften går liksom litt ut av en når alt presset er borte. Kjenner til den..!! :) Det ser så kjempefint ut, stå på - litt hver dag så blir man ferdig til slutt. (Den som hadde klart å leve etter den filosofien!) :)

et kjært hjem sa...

Så fin stuekrok, du lager det så koselig til! Nye flotte møbler! Gleder meg til å se mer ;)