tirsdag 13. juli 2010

Utsikt og bruktfunn

Det går sånn i et om dagene at det er nesten litt vanskelig å få tid til blogging,
men her kommer det i allefall, en liten kveldshilsen fra meg:)
Bildet over er tatt i forgårs; det var bare helt nydelig sommertemperatur tidlig på dagen, barna koste seg med vannspreder og is. Plutselig utpå ettermiddagen skyet det kraftig til, og det begynte å blåse og regne, og temperaturen sank fra 26 grader til tjaa 15-16 eller noe sånt......det var DEN sommeren liksom....IS THAT IT?????
Det må vel bli bedre enn dette?  

Anyway (snakket meg visst litt vekk).... sent ut på kvelden ble blikket dratt mot vinduet, for der mellom skyene tittet sola frem. Det var så vakkert at jeg måtte frem med kameraet. Det er ikke så lett å feste stemningen med kameraet da men...:)

Tenkte forresten jeg måtte vise frem noen flere bruktfunn, over er noen koselige figurer som pynter opp på hvert sitt barnerom.


Så fant jeg dette bildet her en dag, det kom i en sliten hvit plast-ramme, men den bytter jeg lettt ut og spanderer en finere.

Da skal jg kose meg med fruene, de står på opptak da jeg måtte innom minstmor en tur;)

kos dere i kveld:)


Perler på en snor
3 kommentarer:

Mariann sa...

Så fint bilde!

Jeg har sett alle episodene av Fruene på nett, så jeg har bare neste sesong å glede meg til, hehe.

Unknown sa...

Fantastisk utsikt! Og fine ting du har funnet. :) Nattinatt!

Anonym sa...

Hej Ragnhild, hvor er det hyggeligt at se billederne man bliver i rigtig dejligt humør. Håber I alle har det godt, og hvor er Madelen blevet stor - de ser så søde ud børnene, hils dem mange gange. Iben snakker meget om Jer, og håber vi snart ses igen. Vi er i Rumænien de næste 2 år, Morten skal starte fabrik op. Hils familien mange gange...Lotte og Morten (DK)