onsdag 26. januar 2011

Pia har flyttet innDet er ikke så mye nytt her med oss for tida, januar går sin gang, og vi har alle begynt å glede oss til våren.
Men i går skjedde det noe som i alle fall gjorde jentene hoppende glad. Da flyttet nemlig denne lille damen inn hos oss. Hun heter Pia og er to år. 
Vi fikk den av noen som det ikke passet å ha fugl for lenger.Pia var stille og rolig i hele går kveld, men i dag har hun begynt å gi litt mer lyd fra seg. Hun virker ikke helt tam, så jeg håper at med tiden og en god porsjon tolmodighet at hun kan bli så tam som mulig.

Da jeg var lita var det mange av venninnene mine som hadde undulat. Jeg husker spesielt den bestevenninna mi hadde. Den kunne si alt mulig, ville kose og susse. Da vi gjorde lekser, ble den skikkelig leken og kom og nappet i blyanten vår. De fikk den da den bare var baby, så det var sikkert litt lettere å få den helt tam da...... noen som har erfaring ?

3 kommentarer:

Ellemell sa...

hei- kjekt emd nye familiemedlemmer da!
Har ingen erfaring med undulater!

Har bare hatt kanin som kjæledyr selv- og den fikk jeg da jeg gikk i sjette klasse på barneskolen... lykke!
jeg var så glad og stolt.... så tenker nok jentene synes det er kjekt med undulaten...:)

Skrotnissefrua sa...

Hei
Koselig med fuglekvitter i stua. Vi har en undulatgutt, Pio, som vi overtok av noen venner i fjor høst. Den er 5 år og ikke tam.

Hvis man har tid og tålmodighet nok, og får fuglen til å forstå at man ikke er farlig, så finnes det håp :)
Det er nok enklere å temme de man får når de er helt små.
Lykke til.
Kjempefin blogg du har foresten.

Emmas Verden sa...

så søt den var..
kan tenke meg det er stas for jentene ;)
kos dere med Pia :)
klem Anne♥