onsdag 3. august 2011

Tepper i natten

Sliter med å få sove etter fire nattevakter. Sånn har jeg det av og til hvis jeg venter for lenge etter endt økt med å legge meg, bør egentlig komme meg i seng før midnatt sånne kvelder men det er ikke alltid så enkelt:)
Teppet over fikk jeg for 29 kroner da jeg kjøpte støvlene til jentene i ellos, kjøpte faktisk to da jeg syntes de såg så fine ut. Men så viser det seg at de faktisk ser litt "plastic fantastic" ut, men det burde jeg kanske skjønt om jeg hadde fått med meg at de er av 100% polyester?
Jaja de er sikkert brukende til noe:)
Dette nydelige heklede sengeteppet fikk jeg av mormor da jeg var hos henne sist, de hadde fått det inn på brukt-butikken de hun jobber. De kunne ikke selge det da det er huller enkelte steder og tråden er ganske slitt så den ryker lett. Jeg skal prøve å bøte det, og så bruker jeg det til overkast, eller rett og slett bare til pynt over en stol eller noe, litt shabby er jo bare kult er det ikke?
-Syns nemlig jeg har sett noen ordentlig shabby lenestoler i interiørblader den siste tiden, hvor det ser ut som om de bare har revet av trekket, og stoppingen tyter ut her og der. I tillegg står det en ufattelig stiv pris for herligheten under bildet:)
-Nei, jeg får vel prøve å sove litt igjen så jeg ikke sovner på svømmehallen i morgen:)
Ha en god natt:)

1 kommentar:

Mariann sa...

Snakk om shabby, og stive priser.. i går skrev jeg et litt kritisk spørsmål til Vakre Hjem og Interiør på Facebooksiden deres. Jeg syns de har ekstremt flytende grenser på hvem som er annonsører, bidragsytere og journalister. Jeg spurte om de kunne konkretisere Nina Hartmanns rolle i bladet, siden hun driver nettbutikk, og selger bl.a stoler av den overprisede typen du nevner her. Hartmann skriver flersides artikler til bladet, der hun tar med bilder av egner varer, og henviser til sin egen butikk. Hun hadde en egen serie om sitt eget hjem, som hun skrev selv, i tredje person "Nina sier at... " - og selvfølgelig kom mange av tingene hun har hjemme fra hennes egen butikk. Dette er egentlig helt uhyrlig i journalist - sammenheng, det er tekstreklame, og det er ulovlig. Vakre Hjem og Interiør slettet kommentaren min. Jeg merker at jeg ble skikkelig irritert! :( OG skuffa, for jeg liker jo bladet kjempegodt.

Det ble jo en smule på siden av det du snakket om, kom bare til å tenke på det da du nevnte den stolen, hehe.