torsdag 30. august 2012

Basti-teppe fra skeidar, og bilder fra stua


Viser noen bilder fra sittegruppen på stua i dag. Jeg har ommøbelert, og spisestuen sto her før.
Den store "lekre" røde veggen dere ser utenfor vinduet er en klatrevegg, på et lekestativ. 
Vi har lekeplass rett utenfor her, noe barna selvfølgelig synes er kjempestas.  Når hekken får vokse seg større, blir veggen litt mer dekket, noe vi voksne synes blir "kjempestas" hehe. Vi har dobbel skyvedør i glass inn til kjøkkenet, disse står stort sett alltid åpne, og hele etasjen kjennes åpen og luftig siden rommene er ganske store.
Rundingen dere ser i taket er en høytaler, vi har to på stua, to på kjøkkenet og to i veggen på loftstua. Så nå spiller vi vakker musikk i nesten alle rom , vi skal forresten ha en i taket på badet oppe også etterhvert. Høytalerene har også kommet opp i løpet av sommeren.Jeg kjøpte to tepper fra Skeidar her om dagen, Basti heter de. Jeg har et under spisegruppen og et under sofagruppen. Synes de passet godt inn da de er litt "røffe" i stilen.


Det er mildt og fint ute i dag, og mannen er i full gang med å ordne til platting utenfor stuedøren, den blir STOR og det er litt av et arbeid. Så den blir nok ikke ferdig  i år, men det er godt å være igang med den, og vi har uansett fått gjort kjempemye ute i sommer.Innimellom i dag, koser jeg meg med litt "elsk ditt hjem" inspirasjon :)
Ha en kjempefin dag.

2 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Så flott stue:)
Mange herlige detaljer!!

Ha en fin fin kveld ♥

Jannicke Darup sa...

Lekkert Ragnhild !!