søndag 2. september 2012

Bloggtreff del 2

 Ja her kommer altså et litt større innlegg fra blogg-kvelden vår på fredag.
Vi fikk omvisning i Ekornes Bua, som opprinnelig er et gammelt fiskemottak, men er også blitt brukt til andre ting før den ble utstillingslokale. Hvis jeg ikke hørte helt feil, har det til og med vært banan-modneri her.

Bua er blitt pusset opp, og har blitt kjempeflott. Masse fine kvalitetsmøbler stilles ut her.
Stresslessene over her er akkurat slik Amerikanerne liker dem, nemlig litt "runde" i formen. Disse var veldig gode å sitte i.


Sofaen over her er en litt nyere modell, med mykere puter, og et system som gjør at sofaen "følger" ryggen din når du sitter i den.
Denne var kjempebehagelig å krype opp i.
Masse fine detaljer, og levende lys på alle bord.
Det var en veldig god å behagelig atmosfære, som gjorde at vi nesten følte oss som hjemme:)
Her følger alle med når vi blir forklart hvordan en stressless er bygget opp.
God til å lene seg bakover for en dubb eller en lesestund. Når du retter opp ryggen igjen, er der et system som gjør at du får god støtte i korsryggen, ved at fjæringen nederst i stolrygen blir presset frem.
Utrolig behagelig. Dette spreke rommet var litt spesielt. Selveste Ty Pennington, hadde nemlig hatt omvisning på Bua før oss, og dette var hans favoritt-rom

Så fikk vi prøveligge svane madrasser. Jeg kunne virkelig tenkt meg en sånn der du kan justere hodeenden, så praktisk om en ønsker å lese litt på senga, eller bare finne en ekstra god liggestillig.I øverste og 4. etasje kom vi til dette vakre festbordet. Goodie-bag fikk vi også, tusen takk!!:)En kjenner seg virkelig spesiell når en får komme til et så fint pyntet bord; masse fine detaljer.


Da vi hadde spist tapas, og kost oss en god stund, satte vi oss i en koselig sofagruppe, ved vinduet.
Her hadde vi utsikt til Molja. Dette er et gammelt fyr, som nå faktisk blir brukt til hotellrom for et av byens hoteller. Rom 47 kalles det, og har bad nede og soverom oppe.
Ellers så vi også hurtigruta legge til kai.


Om du vil lese mer om Ekornes kan du gjøre det her.
Tusen takk til Janita Sperre Ulvestad, Berit Steffensen og Rikke Wold 
for en super kveld.


4 kommentarer:

et kjært hjem sa...

Jaaa, dette var gøy! Håper det blir flere slike treff!! Så fint det har blitt i stua di!! Ha en strålende søndag gode vakre Ragnhild!! Klem Ane

toves sammensurium sa...

Takk for laget på Fredagen,det var virkelig et flott opplegg EKornes hadde stelt i stand og jeg tror vi koste oss alle :)
Toveklem:)

små øyeblikk med cams sa...

Hei! Fant deg hos jordbærpiken, og legger meg til som følger her hos deg. Gleder meg til å se mer til deg fremover!!
Ta gjerne turen innom meg hvis du har lyst :)
God søndagskveld til deg.
Klem Camilla

Living LaVida sa...

Heihei!
Takk for sist, en veldig hyggelig kveld! Får satse på flere slike treff, jeg koste meg ihvertfall!Kjekt for småbarnsmødre å komme seg ut og slappe av i Stesslesser, ligge i myke gode senger og få servert nydelig mat! :)
Ha en fin mandag!